Natuursteen en kinderkoppen

Natuursteen is een van de mooiste producten om te verwerken in uw bestrating en het gaat een leven lang mee. Natuursteen is eigenlijk een verzamelnaam voor diverse steensoorten die uit de natuur komen. De steen is kleurvast en slijtvast en levert vaak een bijzonder kleurspel. Elke natuursteen is uniek door de ontwikkeling die het heeft meegemaakt. Een van de bekendste natuurstenen zijn de kinderkoppen ook wel kasseien genoemd. Deze steen bepaalt in vele historische plaatsen het straatbeeld en heeft de meest sfeervolle, rustieke en natuurlijke uitstraling. De verschillende kleuren en afmetingen maken van uw tuin, oprit of zelfs uw muur een plaatje

Natuursteen is een ideale steen voor een sfeervolle woon- of werkomgeving. Natuursteen kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wij leveren ook natuursteen tegels, deze zijn voor vele doeleinden te gebruiken: van binnenvloer tot buitenkeuken: de mogelijkheden zijn legio. Er zijn diverse soorten, zoals Chinees graniet en Vietnamees graniet. Ook kinderkoppen zijn er in vele soorten, zoals granietkeien, boeren kasseien, basalt lava kinderkoppen en Zweeds graniet herbekapt.

Natuursteen is niet maatvast. Ook kunnen er kleine kleurverschillen voorkomen binnen een partij.

Kijk hieronder voor diverse aanbiedingen in natuursteen en goedkope kinderkoppen:

Wij hebben geen mooie showroom, maar wel zeer mooie prijzen.
Bel, mail of kom naar onze vestiging.

Kies in het submenu een bestratingssoort om te zien hoe deze kan worden toegepast en in welke maten deze leverbaar is.

Wij leveren de volgende soorten natuursteen en kinderkoppen:

Natuursteen is een van de mooiste producten om te verwerken in uw bestrating. De steen is kleurvast en slijtvast en levert vaak een bijzonder kleurspel. Een van de bekendste natuursteensoorten zijn de kasseien ook wel kinderkoppen genoemd.

Wilt u goedkope natuursteen kinderkoppen kopen? Bakkers Bestratingsmaterialen biedt een ruime selectie kinderkoppen aan, voor een super lage prijs.  Wij hebben diverse scherpe aanbiedingen en kunnen vrijwel altijd uit voorraad leveren!