Boeren kasseien

Boeren kasseien worden in een mix van meerdere soorten en maten kasseien gelegd. De stenen worden vaak in wildverband gelegd, maar cirkelpatronen met boeren kasseien zie je ook vaak terug. Boeren kasseien stralen nostalgie en authenticiteit uit, daarom worden ze veel gebruikt voor het aanleggen van opritten, pleinen, terrassen en zelfs wegen. De boeren kassei zorgt voor een landelijke en sfeervolle stijl. Het onderhoud is minimaal en de boeren kassei gaat jarenlang mee.

Boeren kasseien zijn kwalitatief harde natuursteen keien.  Boeren kasseien zijn niet perfect van vorm, niet zuiver vierkant of zuiver rechthoekig. Het zijn veelhoekige kinderkoppen. De boeren kassei bevat allerlei soorten kasseien in uiteenlopende maten, vormen en kleuren. Dit zorgt voor een mooi kleuren pallet en een rustieke uitstraling. Uw tuin of oprit wordt een echte blikvanger.

De boeren kassei is ook heel goed te combineren met hout en gebakken klinkers.

Boeren kasseien Diverse boeren kasseien worden in verschillende maten en soorten door elkaar gebruikt. Hierdoor ontstaat een extra rustieke uitstraling. Deze steen is zeer gunstig van prijs.