Betonplaten

Betonplaten worden vooral gebruikt bij de verharding en bestrating van buitenterreinen, bedrijfshallen en in de agrarische sector. Betonplaten zijn ideaal voor tijdelijke en/of permanente terreinverharding. Ze worden veel gebruikt in de industrie, maar ook als tijdelijke verharding bij bouwprojecten. Ook voor parkeerterreinen worden betonplaten veel gebruikt. Betonplaten kunnen vlug worden gelegd en zijn gemakkelijk in onderhoud.

Een vloer van betonplaten is eenvoudig te leggen, weer om hoog te halen en te herleggen. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar bij bijvoorbeeld verzakkingen, werkzaamheden aan kabels en leidingen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van gestort beton. Ook is het meenemen van deze betonnen vloer naar een nieuwe bedrijfslocatie dus altijd mogelijk.

Een betonplaat is oersterk en bestand tegen de zwaarste belasting van bouwverkeer. Ook zware puntbelasting en extreme weersomstandigheden vormen geen enkel probleem.

Ook voor betonplaten kunt u terecht bij Bakkers Bestratingsmaterialen. Wij leveren door heel Nederland, Belgié en Duitsland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

>Betonplaten Nieuwe Betonplaten:
Afmeting: 2m x 2m, dikte 14 cm.
Zonder metalen hoekrand, met bewapening.